Bore Tech Proof-Positive lapuntyönnin Näytä suurempana

Bore Tech kiväärin Proof-Positive lapuntyönnin

Uusi tuote

Viimein vastaus kysymykseen, "Onko piippuni puhdas?", Kyllä, se on PROOF-POSITIVE puhdas.

Tiedot

Tuote toimitetaan 2-4 arkipäivässä.

12,00 € sis. alv

Tiedot

Bore Tech:n vallankumouksellinen PROOF-POSITIVE lapuntyönnin, ei ole messinkiä, eikä tällöin jätä kuparijäämiä piippuun tavallisten lapuntyönninten tapaan.

PROOF-POSITIVE lapuntyöntimessä on käytetty tarkkaan valikoitua metalliseosta ja jälkikäsittelyä, jolloin voimme luvata:

  • 100% TURVALLINEN PIIPULLE
  • 100% LIUOTTIMIEN KESTÄVYYS
  • 100% MESSINKIVAPAA
  • 100% KESTÄVÄ

Säästä asettasi kuluttavilta nikkelipinnoitteisilta rosteri työntimiltä sekä vääntyviltä ja tapuilevilta muovisilta työntimiltä ja valitse Bore Tech:n PROOF-POSITIVE lapuntyönnin.  

Perinteiset messinkiset lapuntyöntimet sisältävät 60% kuparia, jolloin puhdistuslaput värjäytyvät kuparista sinisiksi vaikka piippustasi kuparia ei enää irtoaisikaan. Käyttämällä messinkinvapaata lapuntyönnintä, voit olla 100% varma milloin piippusi on puhdistettu kuparista. Näin säästämme piippua kemialiselta rasitukselta, puhdistulappuja ja ennenkaikkea aikaasi.

Lapuntyöntimet ovat tarkkuuskoneistettuja sekä tarkastettu tiukkojen toleranssien puitteissa, jolloin saavutetaan paras mahdollinen puhdistusteho ilman piipun vaurioitumista.

PROOF-POSITIVE lapuntyöntimet Bore Tech BORE STIX™ tai V-STIX™ puhdistuspuikon kanssa muodostavat saumattoman kokonaisuuden, jolloin ei tarvitse murehtia liitoskohtien pykälistä jotka saattaisivat vaurioittaa piipun sisäpintaa.